Ми у Facebook
21.07.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: дурне в голові - гроші на вітер

Особливе задоволення принесе звільнення від старих проблем та зайвої інформації.
Астрологічний прогноз: 21 липня 2013, неділя.

13/14 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (друга чверть, росте).

За інерцією, розслаблені приємними подіями та спокійним ритмом п’ятниці та суботи, захочемо повторити успіх і встигнути все та всюди.

До питань, що стосуються літнього відпочинку, хобі, дому, господарства, саду-городу, консервації на зиму, додадуться кілька старих проблем. Хвилюватимуть робота, навчання, кар’єра, бізнес, житло. Інформації може виявитись аж занадто…

Гороскоп на тиждень 15 - 21 липня

Однак поспішати і брати багато дурного в голову не варто – щоб потім не розчаруватись, якщо щось піде не так, як хочеться.

У другій половині дня ми більш емоційні і суб`єктивні, тому поїздки, важливі зустрічі, відвідання кафе та різних розважальних закладів навряд чи принесуть велике задоволення.

Терпіння, терпіння і ще раз терпіння! Будемо діяти за ситуацією і потихеньку звільнятися від старих проблем.

До речі, закінчується так званий період Ретроградного Меркурія, який розпочався 26 червня і всі ці три тижні вносив у наші плани та отримувану інформацію плутанину, у стосунки - нерозуміння та непорозуміння, періодично повертав до минулого, примушував змінювати свої рішення й затримував хід наших справ ) Ще сьогодні-завтра ми відчуємо це.





На правах реклами