Ми у Facebook
22.07.2013, 13:42

На Рівненщині полювання знову закінчилося трагедією

У лісі поблизу села Болотківці Острозького району на полюванні застрелили 26-річного чоловіка.
Про це повідомила Вікторія АНТОНОВА з Острозького МВ УМВС України
в Рівненській області.


За словами першого заступника начальника Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Миколи Ковальчука, 53-річний Віктор з Острога, приїхав у гості до свого свата. Однак хазяїна не виявилося вдома: він якраз припинав худобу у лісі. Віктор попрямував туди.

Телефоном сват розповів гостю про дичину, яка водиться у місцевих лісах. Крім того, чоловік попросив свата прихопити з дому його рушницю.

На Рівненщині на полюванні вбили чоловіка

Однак, не доїхавши до місця призначення, Віктор побачив у чагарнику силует, який він сприйняв за тварину. Сподіваючись вполювати дикого звіра, чоловік вистрелив прямо у кущі.

Проте замість кабана жертвою горе-мисливця став 26-річний місцевий житель Андрій. Від отриманої травми чоловік помер. Що саме робив Андрій у чагарнику, наразі з’ясовують слідчі.

Екс-заступника прокурора Рівненщини визнали невинним у вбивстві на полюванні

— Щодо Віктора слідчим Острозького МВ УМВС розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України, — каже Микола Ковальчук. — Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ