Ми у Facebook
23.07.2013, 10:28

Нова учасниця фотоконкурсу “Я — стильний школяр”!

Катя Кравець

Тільки ми оголосили про початок нового фотоконкурсу для школярів, як у нас з'явилися перші учасники. До 25 серпня ми приймаємо фото у шкільній формі, після цього інтернет-голосування і нагородження переможця на святковій лінійці 1 вересня. А поки що знайомимо вас з новою учасницею!
Катя Кравець навчається в спеціалізованій школі №15, дівчинка перейшла у 8 клас.Серед її захоплень - фотографія, малювання, написання віршів. - Люблю все нове та цікаве, маю гарну фантазію, тому творчість - це моє, - розповідає Катя.

Дівчинка обожнює приймати участь в різноманітних конкурсах, серед них і ті, що організовує "ОГО". - Кожен конкурс - це нові враження, а якщо пощатить, то і гарні подарунки.

Катя Кравець
Катя Кравець


Для участі у конкурсі потрібно з 18 липня до 25 серпня надіслати до редакції своє фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де — не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! До речі, надіслати фото на конкурс може не лише сам школяр, а і його батьки чи родичі. Головне, щоб фото відповідало тематиці нашого конкурсу!

Новий фотоконкурс “Я — стильний школяр”!

А з 26 до 30 серпня на порталі OGO.ua шляхом інтернет-голосування буде обрано переможця!

Електронна адреса для прийому фото: dolj.ogo@gmail.com. Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе та в якій школі навчаєтесь.

Переможець фотоконкурсу отримає диплом та приз 1 вересня, в День знань, на святковій лінійці у своїй школі, і зможе довести усім, що “Я — стильний школяр”!

Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!

Надсилайте своє фото для участі в конкурсі і доведіть, що ви - стильний школяр!





На правах реклами