Ми у Facebook
25.07.2013, 09:00

У конкурсі "Я - стильний школяр" - перший учасник-хлопчик!

Кушнірук Андрій

До цього у нас були тільки учасниці-дівчатка, тепер же компанію їм складе гарний кавалер! Чи зможе він назвати себе стильним школярем і отримати приз на святковій лінійці - дізнаємось за результатами інтернет-голосування. А поки що знайомтеся - Андрій Кушнірук!
Андрію 10 років, він навчається у 6-ому класі Здолбунівської школи №6. Хлопчик займається бальними танцями, квілінгом та любить співати. Крім того, Андрій може похвалитися ще одним цікавим захопленням, яке тішить усю родину - приготування їжі.

- Якщо вдома пахне смачненьким, то це наш Андрійко готує, - з радістю розповідає мама Марина.

Для участі у конкурсі "Я - стильний школяр" потрібно до 25 серпня надіслати до редакції своє фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де — не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! До речі, надіслати фото на конкурс може не лише сам школяр, а і його батьки чи родичі. Головне, щоб фото відповідало тематиці нашого конкурсу!

Кушнірук Андрій
Кушнірук Андрій


Новий фотоконкурс “Я — стильний школяр”!

А з 26 до 30 серпня на порталі OGO.ua шляхом інтернет-голосування буде обрано переможця!

Електронна адреса для прийому фото: dolj.ogo@gmail.com. Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе та в якій школі навчаєтесь.

Нова учасниця фотоконкурсу “Я — стильний школяр”!

Переможець фотоконкурсу отримає диплом та приз 1 вересня, в День знань, на святковій лінійці у своїй школі, і зможе довести усім, що “Я — стильний школяр”!

Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!

Надсилайте своє фото для участі в конкурсі і доведіть, що ви - стильний школяр!





На правах реклами