Ми у Facebook
26.07.2013, 14:35

Де саме 26-28 липня перекриють рух транспорту у Києві

У зв'язку зі святковими заходами з нагоди 1025 річниці хрещення Київської Русі на вихідні в центрі столиці введені тимчасове обмеження руху транспорту.
Із 7.00 26 липня до 8.00 28 липня буде перекрита вулиця Липська від вулиці Грушевського до вулиці Інститутської, вулиця Хрещатик від вулиці Богдана Хмельницького до Інститутської в суботу з 10.00 до 22.00, а в неділю - з 8.00 до 22.00.

Крім того, в суботу тимчасово обмежать рух транспорту по вулиці Трьохсвятительській від Європейської площі до Михайлівської площі. Також, у цей день тимчасово закриють проїзд по вулиці Лаврській від площі Слави до Цитадельної і по вулиці Грушевського від Шовковичної до Кріпосного провулка.

У зв’язку із монтажем та демонтажем сцени для проведення святкового концерту з 18.00 26 липня до 22.00 28 липня буде перекрито рух вулицею Хрещатик на ділянці від вулиці Прорізної до вулиці Б. Хмельницького.

ДАІ радить водіям не їхати центром Києва 26-28 липня

Для зручності ДАІ пропонує учасникам заходів, які прибудуть автобусами, скористатися паркувальними майданчиками, розташованими біля наступних станцій метро:

1. майданчик біля станцій метро «Червоний Хутір» та «Бориспільська»;
2. станція метро «Лісова» (у двох напрямках);
3. станція метро «Житомирська»;
4. станція метро «Академмістечко»;
5. станції метро «Васильківська» та «Виставковий центр».

Також, з нагоди святкування 1025 річниці Хрещення Київської Русі до столиці прибуватимуть урядові делегації інших країн. Аби уникнути можливих ускладнень у дорожньому русі, Державтоінспекція міста радить водіям враховувати це і планувати свої поїздки таким чином, щоб по можливості утриматись від поїздок до Центрального та Південного залізничного вокзалу о другій половині дня 26 липня.

ДАІ звертається до киян та гостей столиці з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, а також радить водіям бути гранично уважними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, скорегувати маршрути руху, паркувати авто без порушень правил.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України .





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ