Ми у Facebook
30.07.2013, 12:28

Ситуація з "Рошен" ніяк не впливає на роботу Рівненської кондитерської фабрики

Після заяви глави Росспоживнагляду Геннадія Онищенка про якість кондитерської продукції "Рошен" і заборону її везення у Росію портал OGO.ua поцікавився, чи не позначаться ці події на роботі Рівненської кондитерської фабрики.
Нагадаємо, що у понеділок, 29 липня, голова Російської санітарної служби, головний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко заявив про введення заборони на постачання до Росії всієї продукції компанії Roshen "через невідповідність стандартам".

У свою чергу, після заяви глави Росспоживнагляду Геннадія Онищенка про якість кондитерської продукції, яка поставляється з України, кондитерська корпорація ROSHEN прокоментувала, що не отримувала офіційних претензій зі сторони Росспоживнагляду.

Тим часом представник Рівненської кондитерської фабрики зазначив, що ситуація з «Рошен» ніяк не впливає на них, і експорт продукції в інші країни буде таким же, як і раніше.

Поспілкуватися із головою дирекції даного товариства Валентиною Петрук порталу OGO.ua не вдалося, оскільки наразі пані Валентина у відрядженні.





На правах реклами