Ми у Facebook
31.07.2013, 10:45

Вишиті труси — хіт інтернету

Мода на вишиванки набирає обертів. Це підтверджує не лише надзвичайна активність учасників конкурсу "Моя вишиванка - найкраща". Виявляється, вишитою може бути не тільки сорочка чи сукня, а й інший одяг. Приміром, шорти чи труси, як чоловічі, так і жіночі! Не вірите? Читайте (і дивіться) далі!
Вишиті труси у найбільш поширеному на сьогодні їх варіанті - це скоріше шорти, ширинка яких прикрашена вишитою стрічкою з геометричним орнаментом. Найпоширеніший варіант - самі шорти білі, а стрічка - у червоно-чорній кольоровій гамі. Хоча в інтернеті можна зустріти і інші.

У соцмережах активно обговорюють модну новинку.

"Попалось в интернете вот такое. Я зненацька прониклася символікою і вважаю, що треба купувать!" - хвилюючись, поєднує слова двох мов колега-редактор із Феодосії на своїй сторінці у Facebook. "А сзади без узорчиков?:)" - цікавиться колега з Одеси. "Кишені не вистачає)))", - долучається до розмови інший інтернет-користувач.

У Рівному труси-шорти з вишивкою можна придбати за 98 гривень. Продають їх, зокрема, у відділі вишиванок та українських сувенірів одного з торговельних центрів. У київському інтернет-магазині за труси з вишивкою просять 75 гривень, оптом віддають по 33.



У Рівному навіть песик носить вишиванку





В інтернеті можна знайти і жіночі труси з вишивкою. Ось, приміром, як ці. "Жіночі трусики-вишиванки ручної роботи «Квіточка» створені для особливих випадків", - анонсує оригінальний товар сайт інтернет-магазину. За "Квіточку" просять 190 гривень.



Небувалий ажіотаж викликав конкурс “Моя вишиванка найкраща”

А ви як ставитесь до таких нестандартних проявів моди на вишиванки? Оригінально - чи вже занадто? Креатив чи блюзнірство? Висловлюйте свою думку в коментарях!





На правах реклами