Ми у Facebook
01.08.2013, 23:04

Ліга Європи УЄФА: "Чорноморець" переміг "Црвену Звезду", а "Металург" програв албанцям

Українські футбольні клуби провели перші матчі 3-го Кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Одеський "Чорноморець" на своєму полі переміг сербську "Црвену Звезду", а донецький "Металург" на виїзді програв албанському клубу "Кукесі".
У перший день серпня одеський "Чорноморець" приємно здивував своїх уболівальників, провівши досить добру гру проти далеко не слабенької "Црвени Звезди".

Сербські команди традиційно досить непоступливі, але таки одеситам вдалося переграти гостей!

У першій половині гри ближчими до успіху були гості, але забити не зуміли. А ось перший же небезпечний момент у воріт "Црвени Звезди" завершився взяттям воріт сербів. Фонтанелло віддав пас в штрафний майданчик на Джедже, який спробував перекинути голкіпера сербської команди, але м'яч із воротами розминувся. Здалося момент втрачено, але на лицьовій лінії "кулю" наздогнав Олексій Антонов й видав пас на Рієру, який "розстріляв" ворота - 1:0.

Поки гості приходили до тями, одесити забили вдруге - стрімкий Джедже відірвався від захисників, вийшов один-на-один з воротарем й переграв його - 2:0!, і весь стадіон став "з ніг на вуха"! :)

З тим команди й пішли на перерву, а після відпочинку "Црвена Звезда" пішла вперед великими силами й відігралась - оборона "Чорноморця" "проспала" Савічевіча, який отримав м'яч в центрі штрафного й пробив повз голкіпера - 2:1.

Але радість сербів була недовгою й винні у цьому виявились вони самі. Младенович і своєму штрафному не за правилами зупинив Сантану. Вирок судді - пенальті, й Олексій Антонов робить рахунок 3:1!

Забити більше одесити не зуміли, а ось серби мали більш реальні шанси для взяття воріт, й лише завдяки героїчній обороні "Чорноморець" витримав!

Відоогляд гри "Чорноморець" - "Црвена Звезда"



Якщо "Чорноморець" зумів зупинити грізних балканців, то для донецького "Металурга" суперник з Балкан, албанський "Кукесі", виявився "міцним горішком".

Уже на самому початку гри "Металург" пропустив гол, і цей гол ввів донеччан в шок, адже такого початку вони точно не чекали. До тями "Металург" прийшов аж у другій половині першого тайму, мав кілька моментів - але марно. Після першого тайму 1:0.

У перерві Юрій Максимов, вочевидь, знайшов потрібні слова, адже команда просто "полетіла" відігруватись. Албанці ж грамотно відбивались, "Металург" нервував - фол Миколи Морозюка й жовта картка, отримана ще в першому таймі, перетворилась на червону...

Донеччани продовжили атакувати в меншості й навіть влучили у штангу, але не більше. А ось господарі зуміли забити ще раз - 2:0.

Обидва матчі-відповіді відбудуться за тиждень і обидва будуть досить важкими, але шанси на продовження боротьби мають обидва українські клуби.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ