Ми у Facebook
02.08.2013, 12:10

Кошти на ремонт доріг у бюджеті Рівненщини закінчилися

Всі водії без винятку говорять, що рівненські дороги потребують колосального ремонту. Яма на ямі, і як наслідок - постійний ремонт автомобілів. Що ж про це думають рівненські чиновники і чи є в області кошти на ремонт доріг? Дізнаєтесь далі!
Дороги Рівненщини вже давно перетворилися на суцільні ями. Водії нарікають на дорожні служби, адже постійні потрапляння у ями змушують майже щомісяця заїжджати на СТО. Тим часом дорожники хизуються виконаними роботами – у Рівному, приміром, це ремонт вулиці Княгині Ольги, частини Соборної та відкриття дороги на Євгена Коновальця.

На колегії Рівненської облдержадміністрації цього тижня запевняли: дорожня служба робить усе можливе, щоб учасники дорожнього руху почувалися комфортно. За півроку було відремонтовано 136 000 м.кв. дороги, встановлено 80 дорожніх знаків та 4 км огорожі, поновлено розмітку. Кошти державного бюджету використали на експлуатацію та ремонт доріг, крім того потрібно було погасити ще 1 млн. гривень боргу минулого року.

У скільки мільйонів обійдеться ремонт доріг Рівного?

На 2013 рік у обласному бюджеті було виділено 125,6 млн.грн. на ремонт та утримання доріг. Але за перші півроку їх практично використали. Служба автомобільних доріг просить окремим розпорядженням виділити додаткові кошти. Якщо ж цього не станеться, то наступні півроку чекати покращення на рівненських дорогах не варто.

Вулицю за шість мільйонів відкрили у Рівному

І далі можна буде спостерігати такі ж невтішні картини!









На правах реклами