Ми у Facebook
05.08.2013, 17:48

"Бандерштат-2013". День другий: бій УПА та Вермахту й легендарний "Скрябін" [+Фото]

У Луцьку завершився традиційний патріотичний Фестиваль українського опору "Бандерштат-2013". Удень відвідувачі спостерігали за "кровопролитним боєм" між бійцями УПА та німецьким підрозділом, а увечері зустрічали хедлайнера другого дня - гурт "Скрябін".
Другий, і останній, день "Бандерштату" був не менш насиченим, аніж перший.



Відвідувачі фестивалю мали змогу побачити чимало цікавого, побувати на гутірках з відомими громадсько-політичними діячами та, звісно, послухати патріотичний рок у виконанні різноманітних гуртів з усієї країни.

До слова, на гутірках другого дня, за збігом обставин, виступили люди, що мають відношення до журналістики - журналіст Роман Вінтонів, відомий також як Майкл Щур, та екс-гендиректор каналу "ТВі" Микола Княжицький.





Мав завітати на гутірку й відомий телеведучий Юрій Макаров, але за станом здоров'я не зміг приїхати.

Окрім зустрічей, відвідувачі "Бандерштату" стали свідками реконструкції бою відділів УПА та частин німецького "Вермахту".



Важкий бій, у якому українці зазнали втрат, врешті-решт завершився перемогою повстанців.



Увечері відвідувачі фестивалю підтягнулися до музичної сцени, де виступали музичні гурти, зокрема гурт "Panke Shava", який виступає більше за кордоном, аніж в Україні, гурт "Кімната Гретхен" з Дніпропетровська, який вперше завітав на фест, та гості з Тернополя - гурт "Холодне сонце".



Проте найбільше людей очікували саме на останніх гостей - прогресивний молодий рок-гурт "O'Torvald" та легендарний "Скрябін".








На правах реклами