Ми у Facebook
07.08.2013, 10:41

22 факти про Україну: українці - фанати швидкої їжі!

До найбільшого свята країни “ОГО” розпочало спеціальний проект “22 роки незалежності — невідома Україна”. До 24 серпня ми ознайомимо вас із невідомими фактами про нашу державу. Сьогодні дізнаєтеся про розвиток швидкого харчування в Україні!
22 факти, які відповідають 22 рокам незалежності України - з 5 до 24 серпня! Пізнавайте Україну разом з нами!

Факт 3. Українці — фанати швидкої їжі

Перший ресторан всесвітньовідомої мережі закладів швидкого харчування McDonalds з'явився на території України у 1997 році. Тоді наша держава стала 102 країною, де почала розвиватися всесвітньовідома мережа. Нині на території України є 75 таких закладів у 23 містах.

А у 2011 році київський McDonalds отримав третє місце як найбільш відвідуваний Макдональдс у світі. Фахівці кажуть, що одним з найбільш людних McDonalds світу його робить вдале місце розташування - біля залізничного вокзалу. За рік тут роблять більше більше 2 мільйонів замовлень.



12 липня 2012 року McDonalds відкрили і у Рівному, в перший же день його відвідали близько 6000 відвідувачів. В закладі площею приблизно 470 кв. м. передбачено 154 посадочні місця в основному залі та 56 – на терасі. Також для більшої зручності відвідувачів обладнано спеціальне вікно експрес обслуговування, яке дозволяє придбати страви не заходячи в середину. Тому і рівняни є фанатами швидкої їжі.



За словами працівників Рівненського McDonalds, найбільшою популярністю серед рівнян користується картопля фрі, а маленькі любителі McDonalds просто шаленіють від Happy meal!





Незалежно від того, чи є прихильником швидкого харчування саме ви - бажаємо вам лише приємних відкриттів від нашого проекту! Дізнаваймось про Україну більше разом з OGO.ua!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ