Ми у Facebook
07.08.2013, 14:05

У Рівному несподівані фото представили у несподіваному місці [+Фото]

У Рівному завершився фотоконкурс "Несподіване Рівне", організований з нагоди 730-ї річниці міста Рівного. Несподівані роботи переможців представили... у спортивній школі, а незабаром вони опиняться на сіті-лайтах міста.
За понад три місяці на конкурс "Несподіване Рівне" надійшло більш як 300 фоторобіт.

- Ми пропонували взяти участь у конкурсі як професійним фотографам, так і аматорам, для яких фото - просто хобі, - говорить заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. - Учасники присилали свої роботи через соціальні мережі "В Контакте" та "Facebook". Більше, до речі, надійшло через "В Контакті" - понад 200 робіт. Роботи показують наше Рівне в емоціях, подіях, з несподіваної точки зору. Приємно, що конкурс дав нам справжні відкриття - не знаних в місті фотохудожників, а людей, про яких ніхто не знає. Такими відкриттями, зокрема, стали переможці конкурсу Олександр Шахманцір та Віктор Макаренко. У них свій формат, своє бачення. Ще одним переможцем став відомий фототограф й фотохудожник Олексій Потянок.



Запропонуй свій фотопогляд на несподіване Рівне

Переможець конкурсу Олександр Шахманцір, працівник будівельної фірми, зауважує, що навіть не очікував, що його фото стануть настільки популярними.



- Я ніколи спеціально не шукаю ракурс для фото, - говорить переможець фотоконкурсу "Несподіване Рівне" Олександр Шахманцір. - Фотографую, коли помічаю такі моменти. Постановочних фотографій немає. Загалом я лише два роки як придбав цифровий фотоапарат і фотомистецтво мене зачепило. Інколи навіть жінка починає ревнувати мене... до фотоапарата :)

Обираємо 20-ку кращих фото у рамках фотопроекту "Несподіване Рівне"



За словами Галини Кульчинської, 33 вертикальні фотографії-переможці, які були обрані жуналістськими колективами та Управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту, будуть розміщені на сіті-лайтах міста, а ще 60 горизонтальних фотографій рівняни зможуть побачити на День міста на майдані Незалежності 25 серпня.





На правах реклами