Ми у Facebook
09.08.2013, 10:45

День будівельника по-рівненськи: живі скульптури, танці та Микола Бобрик

Вже третій рік поспіль серед рівненських концертів, приурочених до професійних свят, особливо виділяється дійство до Дня будівельника. Будівничих Рівненщини вшановують з особливою гламурністю та урочистістю.
…При вході до театру чути мелодію скрипки, а на сходах стоїть жива бронзова скульптура. Можна подумати, що йде підготовка до якоїсь вистави, але все зовсім не так. Насправді розгадка видніється на великому банері, біля якого фотографуються відвідувач. На ньому - фото і напис: «З днем будівельника»!

У залі Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру майже немає вільних місць, хіба тільки на балконі видніються поодинокі порожні стільчики. Представники міської та обласної влади, будівничі усіх рівнів зібралися, щоб відзначити кращих працівників будівельної галузі.





БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Перша частина заходу - офіційна. На сцені у ролі ведучих - актори Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру Ніна Ніколаєва та Станіслав Лозовський. А гімн України виконав учасник проекту «Голос країни» Микола Бобрик. Після цього розпочалася урочиста церемонія вітань та нагороджень. Першим будівничих Рівненщини привітав їхній колега - голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ. Також очільник області вручив кільком будівельникам пам’ятні відзнаки від облдержадміністрації.



Також до вітального слова були запрошені заступник голови обласної ради Олександр Чуприна та секретар Рівненської міської ради Андрій Грещук, які також відзначили винуватців свята почесними грамотами за професійну майстерність. Не забули і про ветеранів будівельної галузі, для них підготували квіти та символічні подарунки в конвертах.



Далі ж для усіх присутніх - вітальний концерт з жартами, співами та танцями. Піснею «Смажений кабанчик» розігрівав зал учасник проекту «Голос діти» Максим Опанащук.



БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Другою на сцену вийшли Марта Блажкова та ансамбль танцю «Грація», які своїм номером потішили усіх присутніх.Майстерними танцями та прекрасними костюмами зачарував колектив «Light Dance Company».



З особливими емоціями присутні в залі вітали гурт «Стара хата» і дует Яну та Галину Куришко. Веселі мелодії одних та ліричний виступ інших змусили глядачів, то підспівувати музикам, то перейматися переживаннями.



Наприкінці ж концерту на сцену знову вийшов Микола Бобрик у супроводі хлопців у касках. Але не для того, щоб згодом допомагати їм виконувати будівельні роботи, а щоб потішити серця усіх своїм прекрасним та трепетним голосом. Учасник телепроекту «Голос країни» неабияк сподобався рівенським будівельникам, бо вони довго дарували хлопцю свої бурхливі оплески!



БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ





На правах реклами