Ми у Facebook
09.08.2013, 13:48

Результати вступної кампанії-2013: технікуми та коледжі

За кількістю заяв абітурієнтів серед технікумів та коледжів Рівненщини лідирує Рівненський державний базовий медичний коледж. Дізнайтесь про інші підсумки вступної кампанії до вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації на Рівненщині!
З-поміж вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації державної форми власності найбільше заяв було подано до Рівненського державного базового медичного коледжу - 2248 заяв; Автотранспортного технікуму НУВГП - 1124 заяви, Рівненського державного аграрного коледжу - 997 заяв, Технічного коледжу НУВГП - 798 заяв, Рівненського коледжу економіки та бізнесу - 769 заяв, Дубенського медичного коледжу – 553 заяви, Мирогощанського аграрного коледжу - 522 заяви, Технікуму технологій та дизайну НУВГП - 504 заяви.

Серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації недержавної форми власності найбільше заяв надійшло до Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу - 754 заяви, Рівненського економіко-гуманітарного та інженерного коледжу - 205 заяв, ТОВ Західноукраїнський коледж “Полісся”- 78 заяв.

Які ж спеціальності в технікумах та коледжах Рівненщини виявились найпопулярнішими серед абітурієнтів-2013?

Як повідомляє веб-сайт управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації, в Автотранспортному технікумі НУВГП найбільше заяв подано на спеціальність „Обслуговування та ремонт автомобілів та двигунів” на базі 11 класів - 10,8 чол./ місце, на спеціальність „Обслуговування та ремонт автомобілів та двигунів” на базі 9 класів спостерігається конкурс 3,1 чол. /місце.

Вступ-2013: розпочинається "третя хвиля" зарахування

У Рівненському державному аграрному коледжі найбільше заяв - на спеціальність “Фінанси і кредит” - 7,7 чол.місце, найменше заяв на спеціальність „Бухгалтерський облік на базі 9 кл.” - 1,9 чол./місце.

У Рівненському музичному училищі конкурс на спеціальність „Музичне мистецтво” становив 2,6 чол. /місце.

У Рівненському коледжі економіки та бізнесу найбільше заяв - на спеціальність "Виробництво харчової продукції" - 4,6 чол. /місце, найменше - на спеціальність "Фінанси та кредит" - 1,8 чол./ місце.

Вступ-2013 на Рівненщині: лідери конкурсу

У Технічному коледжі НУВГП найбільший конкурс - на спеціальності: „Фінанси і кредит” – 17,4 чол./місце, „Оціночна діяльність” - 4,8 чол./місце; найменший – на спеціальності: “Виробництво неорганічних речовин” – 1,65 чол. /місце., “Прикладна екологія” - 2,46 чол./ місце.

У Технікумі технологій та дизайну НУВГП найбільше заяв подано на спеціальність „Діловодство” - 7 чол./ місце, найменше заяв надійшло на спеціальність „Моделювання та конструювання промислових виробів” - 1,6 чол./ місце.

У Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі найбільше заяв подано на спеціальність „Правознавство” 2,5 чол./ місце, найменше - на спеціальність „Бухгалтерський облік” - 1,4 чол./місце.

Вступ-2013 на Рівненщині: до одного з вишів надійшло 33 заяви

У Рівненському державному базовому медичному коледжі найбільша кількість заяв абітурієнтів - на спеціальність „Лікувальна справа” – 5,2 чол./місце, “Фармація” (бакалавр) – 7,3 чол./місце, , “Фармація” на базі 9 кл. 2,4 чол./ місце. Найменший конкурс - на спеціальність „Сестринська справа” - “бакалавр” – 1,2 чол./місце;

У Костопільській філії Рівненського базового медичного коледжу найбільший конкурс - на спеціальність „Акушерська справа” - 4,5 чол.місце, а ось на спеціальність „Сестринська справа” конкурс становить 1,9 чол./ місце.

У Дубенському медичному коледжі конкурс на спеціальність „Лікувальна справа” на базі 11 класів - 9,8 чол./ місце, на спеціальність “Лікувальна справа” на базі 9 класів – 4,4 чол. /місце.

Вступ-2013: рейтингові списки університетів Рівненщини

У Мирогощанському аграрному коледжі найбільший конкурс - на спеціальність „Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва” - 2,3 чол./місце. Найменший конкурс - на спеціальність „Організація і технологія ведення фермерського господарства” – 1,4 чол./місце;

У Дубенському коледжі Рівненського державного гуманітарного університету конкурс на спеціальність „Соціальна педагогіка” - 5,73 чол./місце, на спеціальність „Початкова освіта” 2,05 чол./місце.

У Сарненському педагогічному коледжі Рівненського державного гуманітарного університету конкурс на спеціальність „Дошкільна освіта” - 3,7 чол./місце, на спеціальність „Початкова освіта” - 2,1 чол./місце.

У Рокитнівському медичному училищі найбільший конкурс на спеціальність „Стоматологія ортопедична” – 6,4 чол./місце, найменший конкурс - на спеціальність „Сестринська справа” - 1,7 чол./місце.

Результати вступної кампанії-2013: як не проґавити рейтинговий список?

У Костопільському будівельно-технологічному технікумі НУВГП найбільша кількість заяв подана на спеціальність „Будівництво та експлуатація споруд” - 1,92 чол./місце, найменше заяв подано на спеціальність „Будівництво та експлуатація споруд” (заочна форма навчання) – 1 чол./місце.

У Дубенському коледжі культури та мистецтв РДГУ найбільший конкурс на спеціальність „Діловодство” - 6,8 чол.місце., найменший - на “Хореографію” - 1, 4 чол./місце.

У Млинівському державному технолого-економічному коледжі найбільший конкурс на спеціальність „Обслуговування комп’ютерних систем і мереж” – 5,4 чол. /місце, найменший - на спеціальність “Організація заготівель і товарознавство с/г продукції” – 1,1 чол. /місце.

Вступ-2013: коледжі Рівненщини – ціни та спеціальності

У Березнівському лісотехнічному коледжі найбільше заяв надійшло на спеціальність „Лісове господарство”, найменше - на „Бухгалтерський облік”.

У Рівненському економіко-гуманітарному та інженерному коледжі найбільше заяв подано на спеціальність „Правознавство”, найменше - „Економіка підприємства”.






На правах реклами