Ми у Facebook
09.08.2013, 14:13

На три дні пішоходів Рівного заженуть під землю

Під час ремонту центральної вулиці Рівного обмежать рух і транспорту, і пішоходів.
Як розповів заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький, цьогоріч вулицю Соборну ремонтуватимуть по-сучасному:

- Будуть застосовуватись новітні технології по укладці асфальту з армуванням. Тому маємо окреме прохання до пішоходів: пересуватися підземними переходами, тобто не ходити там, де буде покладена армоплівка, яка бде застосовуватись на цій ділянці, - зазначив Олексій Хмилецький.

Окрім того, заммера звертає увагу і на те, що у зв’язку з ремонтом Соборною пересуватиметься лише громадський транспорт і то не в повному обсязі. А згодом рух буде зупинений повністю, у тому числі і тролейбуси.

За словами Олексія Хмилецького, у перспективі — капітальний ремонт від вулиці Дубенської до Князя Острозького.

Нагадаємо, підготовчі роботи на Соборній розпочнуться 10 серпня. А з 16 по 18 серпня рух вулицею буде повністю перекритий.

Довідково:
Армування (за інформацією Вікіпедії) — зміцнення виробів або конструкцій елементами (арматурою) з міцнішого матеріалу, що працює головним чином на розтяг, наприклад армування листового скла (металевою сіткою), виробів із пластмас, гіпсу тощо.

Найбільше значення в техніці має армування бетону сталевою арматурою для виготовлення залізобетону. Для армування залізобетонних конструкцій застосовуються зварені арматурні сітки та каркаси заводського виготовлення

Плівка армована являє собою міцний матеріал, який складається з трьох шарів. А саме між двох зовнішніх шарів знаходиться армована пластикова сітка. Завдяки такій конструкції забезпечується особлива міцність матеріалу, захист від граду. У випадку, якщо плівка прорветься, пошкоджене місце не розповзається і утримується внутрішнім сітчастим шаром, пише nprotect.in.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ