Ми у Facebook
10.08.2013, 15:18

Стронгмен Василь Вірастюк піднімав у Рівному вагу, більшу за власну [+Фото]

Відомий український богатир, стронгмен Василь Вірастюк завітав до Рівного. Спортсмен показав рівнянам майстер-клас із жиму лежачи та запросив анонсував Богатирські ігри, що відбудуться у Рівному 18 серпня.
Український силач Василь Вірастюк останнім часом частенько приїздить до Рівного.

На цей раз український стронгмен приїхав провести для рівненських шанувальників силового спорту майстер-клас із жиму штанги лежачи, а його "колега по цеху", стронгмен Сергій Конюшок, показав рівнянкам вправи для підтримки в тіла тонусі.

Василь Вірастюк вчитиме рівненських силачів і судитиме богатирські ігри

"Потягати залізо" стронгмени вирішили в спортзалі "Manhattan City Hall".

- Я тренуюся щодня близько 2-х годин, - говорить український богатир Василь Вірастюк. - Сергій так само. І це зараз, коли ми активно не виступаємо. Раніше й двічі на день тренувались.



Спортсмени наголосили, що для підтримки організму в належному стані, необхідно не лише правильно тренуватися, а здорово харчуватися.



Сергій Конюшок продемонстрував рівненським дівчатам кілька вправ для сідничних м'язів, а Василь Вірастюк, навіть, підняв над собою вагу, більшу, ніж важить сам.



- Я важу 150 кілограм, - говорить Василь Вірастюк. - Але як казав мені один зі старших товаришів, коли я ще починав займатися спортом, "Кожен чоловік, повинен "жати" 100 кг, а кожен чоловік, що себе поважає - 200 кг".



Власне і Василь, і Сергій, мали на меті не лише провести майстер-клас, а й запросити рівнян на чергові богатирські ігри "Рівне Стронгмен CUP".



У іграх візьмуть участь як молоді, так і досвідчені спортсмени з усієї України, Сергій Конюшок стане ведучим ігор, а Василь Вірастюк - головним рефері. Змагання "Рівне Стронгмен CUP" відбудуться у неділю, 18 серпня.



Спілкуючись з журналістами, Василь Вірастюк зауважив, що місто Рівне йому дуже подобається.



- Невеличке й тихе місто, - говорить Василь Вірастюк. - Інколи складається враження, що тут ніхто нікуди не поспішає. Ритм життя зовсім не такий, як в столиці.



Василь Вірастюк додав, що восени, можливо знову приїде до Рівного, адже в жовтні в багатьох містах України відбудуться презентації фільму Віктора Андрієнка "Іван Сила" (про закарпатського силача Івана Фірцака), у якому Василь зіграв одну з головних ролей.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ