Ми у Facebook
12.08.2013, 14:28

На Рівненщині 20-річна жінка зарізала чоловіка

Це сталося в селі Українка Острозького району. 20-річна Христина під час сварки тричі ударила ножем свого чоловіка - 28-річного Романа.
Про це повідомила Вікторія АНТОНОВА з Острозького МВ УМВС України в Рівненській області.


– Чвари у цій родині траплялися майже щодня. Зазвичай, причиною цьому була любов Романа до спиртного, – каже начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. – Того дня хазяїн знову прийшов напідпитку, що не на жарт обурило Христину.

Подружжя посварилося, і у ході конфлікту Роман взявся на ніж. Після нетривалого шарпання Христині вдалося відібрати ножа, після чого вона вдарила ним Романа в груди.

Однак “швидку” викликати не поспішали. Лише на ранок жінка вирішила звернутися за медичною допомогою, щоправда, вже було пізно. Від отриманих травм Роман помер у кареті швидкої допомоги.

– Щодо Христини слідчі Острозького МВ УМВС України в Рівненській області розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Жінку затримали. Наразі суд обрав відносно неї запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, – говорить начальник СВ Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Микола Ковальчук. – Нині жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ