Ми у Facebook
13.08.2013, 16:22

Хомко хоче провчити рівнян

Саме таку тезу озвучив сьогодні міський голова Рівного Володимир Хомко під час зсідання Рівненського міськвиконкому.
Цілком звичне для порядку денного виконавчого комітету питання про продовження режимів роботи закладів торгівлі викликало досить дивну реакцію у міського голови, який щойно повернувся з відпустки у Хорватії.

Начальник міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення Ігор Остапенко запропонував продовжити режим роботи кафе "Ліана" на вулиці Ніла Хасевича, 4 до 24.00. Жодних зауважень від контролююючих органів та мешканців найближчих будинків до цього не було.

Окрім того повернулися і до питання, яке відклали минулого засідання. Мова про магазин "Талісман", який знаходиться на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку, котрому відмовили у продовженні роботи до 23 години.

У Рівному запроваджують нічний "сухий закон"?

- Питання було знято, адже не мало погодження з мешканцями будинку, - зазначив Ігор Остапенко. - Вони зібрали підписи жителів усіх 83 квартир. Тому пропонуємо продовжити режим роботи на один рік.

- Знаєте, хотілося б провчити самих жильців, - увійшов в азарт мер. - Самі ж зібрали підписи... Я б у житті не погодився, щоб у моєму домі продавали горілку. Значить, їх якось зацікавили... Давайте на рік продовжимо, а там побачимо, хоча треба було б провчити... От ходили до мене цілим будинком, аби не давали працювати кафе. Через місяць прийшли всім будинком - дозволь працювати...





На правах реклами