Ми у Facebook
14.08.2013, 10:34

У Рівному продовжується розшук “Стильних школярів”

Доведи усім, що саме ти - стильний школяр! Адже “ОГО” продовжує приймати фото у шкільній формі для участі у нашому фотоконкурсі!
Нагадаємо: для участі в конкурсі "Я - стильний школяр" потрібно до 25 серпня надіслати до редакції своє фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де — не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! До речі, надіслати фото на конкурс може не лише сам школяр, а і його батьки чи родичі. Головне, щоб фото відповідало тематиці нашого конкурсу!


Такі малі, а вже «Стильні школярі»!


А з 26 до 30 серпня на порталі OGO.ua шляхом інтернет-голосування буде обрано переможця!

Фотоконкурс "Я - стильний школяр"

Електронна адреса для прийому фото: dolj.ogo@gmail.com. Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе та в якій школі навчаєтесь.


Конкурс «Я – стильний школяр» дивує активними учасниками!


Переможець фотоконкурсу отримає диплом та приз 1 вересня, в День знань, на святковій лінійці у своїй школі, і зможе довести усім, що “Я — стильний школяр”! А партнер конкурсу — відділ дитячого та підліткового взуття “П'яточка” також обере свого переможця, який отримає подарунковий сертифікат на купівлю пари новенького та якісного взуття для школи!






На правах реклами