Ми у Facebook
14.08.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: більше самостійності!

Перепади настрою та дратівливість – не час вирішувати особисті та сімейні питання.
Астрологічний прогноз: 14 серпня 2013, середа.

8/9 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона (друга чверть, росте).

Перша половина дня середи продовжує настрої та справи вівторка. Так само актуальні проблеми особистого та ділового спілкування, господарські та сімейні питання, проблеми грошей чи боргів, очікування якихось життєвих змін.

Непоганий час для самостійної творчості, фізичних вправ, недалеких подорожей та прогулянок.

Покупки дорогої техніки й побутової техніки краще відкласти.

Гороскоп на тиждень 12-18 серпня

Сьогодні варто обмежити спілкування й відмовитися від хитрих намірів. Нічого доброго з брехні не вийде. У суперечках можуть вилізти назовні таємниці та зовсім небажані факти, а обман швидко виведуть на чисту воду.

Давайте спробуємо побути на самоті, подумаємо, що ж нам так заважає. Час подумати про здоров`я, викинути з пам`яті старі неприємності й образи, слова та вчинки, які нічого путнього не дали й про які ми дуже шкодуємо.

Завдяки цьому нам вдасться подолати деякі складні перешкоди особистого характеру, переосмислити любовні та сімейні невдачі, більш оптимістично поглянути на світ.

Час від часу в штики зустрічатимемо чужі поради. І правильно! Вони тільки відволікатимуть і дратуватимуть. Ми й самі зрозуміємо, що краще робити й куди краще йти.

У другій половині дня зросте оптимізм, активність та рішучість. Почуємо непогані новини, приймемо правильні рішення у несподіваних ситуаціях, вдасться закрити або відтермінувати якісь борги.





На правах реклами