Ми у Facebook
15.08.2013, 18:04

Школи Рівненщини одержать 35 автобусів

35 шкільних автобусів одержать цьогоріч навчальні заклади Рівненщини відповідно до Державної цільової соціальної програми „Шкільний автобус". Торік школи області одержали 30 автобусів. Коли відбудеться офіційне вручення школам новеньких автобусів - читайте далі!
Як повідомляє веб-сайт управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації, офіційне вручення загальноосвітнім навчальним закладам шкільних автобусів, придбаних за кошти державного бюджету відповідно до Державної цільової програми “Шкільний автобус”, відбудеться 22 серпня о 10 годині на майдані Просвіти, 1. Участь у заході візьме керівництво облдержадміністрації.

Загалом, упродовж 2003–2012 років у межах виконання програми „Шкільний автобус” на Рівненщині було придбано 141 шкільний автобус (у тому числі 51 – за рахунок місцевих бюджетів). Дев'ять автобусів орендовано на постійній основі (5 - на Радивилівщині, 2 - на Володимиреччині й по одному на Дубенщині та Острожчині).

- Минулого року за кошти державного бюджету для шкіл Рівненщини придбали 30 автобусів, - розповідає начальник управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Григорій Таргонський, - а за кошти місцевих бюджетів - три: два у Млинівському районі і один у Рокитнівському.

На Рівненщині збільшиться кількість шкільних автобусів

Загалом, за словами головного освітянина Рівненщини, відповідно до обласної програми „Шкільний автобус” на 2012–2015 роки загальна потреба у шкільних автобусах станом на 1 січня 2013 року становила на Рівненщині 114 одиниць.

На Рівненщині побільшало шкільних автобусів





На правах реклами