Ми у Facebook
15.08.2013, 18:15

Гарячу воду отримала тільки половина мешканців Рівного

Недавню обіцянку міської влади про те, що гаряча вода потече з половини рівненських кранів 15-го, а з інших – після 20 серпня, теплоенергетики вже виконують.
Першими відчути благо повернення гарячої води мали мешканці районів, які ще з 2009 року обслуговувало товариство «Рівнетеплоенерго».

– Наше підприємство готове було подати споживачам гарячу воду вже в першій декаді серпня, – розповів директор товариства «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький. – Розпломбувати газові крани нам нарешті дозволили. Гарячу воду ми будемо подавати практично цілодобово – з 6-ї до 24-ї години. Звісно, мені хотілося б, аби рівняни назавжди забули про літні канікули в гарячому водопостачанні. Все впирається в ліміти на газ, і проблему цю потрібно вирішувати на державному рівні. Та якби не було заборгованості споживачів, то потрібний газ отримати було би набагато простіше. Зараз населення винне підприємству 13 мільйонів гривень. Це дуже велика сума для нас. Люди, нарешті, повинні зрозуміти, що від них великою мірою залежить їхній же комфорт.

Як міські депутати рівненське тепло в приватні руки передавали [+СПИСОК]

Чому гарячу воду не включать одночасно всьому місту, пояснив міський голова Рівного Володимир Хомко. Річ у тім, що іще триває процес передачі в оренду підприємства «Теплотранссервіс». Тільки-но орендар набуде всіх необхідних повноважень, щоб мати можливість домовитися про газ, гарячу воду отримає й друга половина населення, запевнив мер, повідомляє видання Сім днів.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ