Ми у Facebook
16.08.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: фонтан ідей – у спільне русло

Сьогодні не варто сидіти склавши руки. Добре починати нові справи, вирушати у подорож, допомагати близьким людям, любитися і миритися.
Астрологічний прогноз: 16 серпня 2013, п’ятниця

10/11 місячна доба. Місяць у знаку Стрільця (друга чверть, росте).

Перша половина дня сприяє різним домашнім, господарським клопотам, поїздкам на природу, в сільську місцевість або підготовці до далекої подорожі. Майте на увазі, що до 16:00 продовжуються справи та події четверга. Але настрій буде набагато кращим.

Оскільки активізувались різні шахраї та різні нечисті на руку люди, будьте обережні з грошима, гаманцями, банківськими картками та документами. Не залишайте речі без нагляду у громадському транспорті, на вулиці, у магазинах і т.п.

Гороскоп на тиждень 12-18 серпня

Сьогодні не варто сидіти склавши руки: на нас чекає цікава творча робота, спілкування з неординарними людьми, нові знайомства, активний відпочинок. Часом буде дуже весело. А іноді – корисно й перспективно для особистого щастя чи ділової кар`єри. Дехто прийме остаточне (і найбільш вдале) рішення щодо своєї майбутньої освіти та професії.

Сьогодні добре починати якусь спільну справу, ремонт, будівництво, займатися підготовкою до осені та зими.

Вечір сприяє душевному спілкуванню з батьками та дітьми, близькими друзями-подругами, прийому гостей та підготовці до весілля. Саме час миритися, допомогати одне одному, знаходити порозуміння у складних питаннях.





На правах реклами