Ми у Facebook
17.08.2013, 12:02

Що згоріло на Рівненщині за добу [+Відео]

За минулу добу на Рівненщині сталося 6 пожеж. Дізнайтесь більше про останні надзвичайні ситуації в області!
Так, у с.Соломир Зарічненського району близько опівдня 16 серпня в приватному господарстві вогонь знищив покрівлю та перекриття дерев’яної, критої шифером господарської будівлі, розміром 3х4м. Вогонь також знищив мотоцикл «Мінськ».

Того ж дня близько 13 годжини у Дубровиці в приватному господарстві вогонь знищив покрівлю цегляної, критої шифером господарської будівлі розміром 8х3 м та пошкодив перекриття на площі 4 м2.

Увечері 16 серпня у с.Велюнь Дубровицького району виникла пожежа у приватному господарстві. Вогнем було пошкоджено 1 м2 перекриття господарчої будівлі (дерев’яної, критої шифером, розміром 2х5м).

У пожежі на Рівненщині згоріло два автомобілі

А у Рівному блузько 21 години виникло загоряння поблизу житлової дев'ятиповерхівки на Струтинської, 8. Вогонь знищив акумуляторну батарею та пошкодив лакофарбове покриття капоту легкого автомобіля AUDI-80 1991 року випуску.

На Рівненщині гасили пожежу на елеваторі

Загалом, як повідомили у Головному управлінні Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій у Рівненській області, упродовж минулої доби на Рівненщині сталося 6 пожеж. На щастя, обійшлося без людських жертв.

На Рівненщині у пожежі згорів чоловік

Тим часом, з початку місяця в області зафіксовано 78 пожеж, унаслідок яких загинуло двоє людей. А з початку року на Рівненщині сталося 691 пожежа, у якій загинуло 26 людей, у тому числі одна дитина. Водночас, за даними Головного управління ДСНС у Рівненській області, у першому півріччі 2013 року у порівнянні з аналогічним періодом минулого року в області на 28,3% зменшилась кількість пожеж, на 31% зменшилась кількість загиблих людей та на третину зменшилась кількість травмованих людей на пожежах. Майже на чверть у порівнянні з минулим роком зменшилась кількість знищених та пошкоджених вогнем будівель і споруд.

Як рівненські рятувальники проводять протипожежні рейди в лісах області






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ