Ми у Facebook
18.08.2013, 07:28

Екстремальний фестиваль у Рівному: воркаут, паркур, гра м’язами і... переможець талант-шоу! [Фото+Відео]

Молодь Рівненщини долучається до нових видів спорту, таких як воркаут та паркур. "Екватор Workout Fest" став ще одним заходом, де молоді та спортивні проявляли себе та побачили майстер-класи від професіоналів. Серед них був член команди-переможниці талант-шоу «Україна має талант-4» - Артем Петров.
Воркаут - це вуличні тренування на турніках, паркур - долання перешкод. Усе це мали побачити глядачі, яких зібрав фестиваль. Workout Fest згуртував спортивну молодь з різних куточків не лише Рівненщини, а й усієї України. Бо захід був запланований не тільки як змагання, де переможцями стануть тільки декілька людей, а як фестиваль, де кожен може проявити свій талант та поспілкуватися з однодумцями.

- Сьогоднішній захід зібрав різноманітні види спорту, зокрема нові, які активно розвивають в Україні, - розповідає голова Рівненського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Микола Петренчук. – Наше прагнення – це співпраця, допомога та розвиток спорту у різних його проявах.

Нескладні естафети для глядачів, майстер-клас з катання на роликах, виступ паркур-команди «Street Freedom» з Радивилова та можливість проявити свої таланти для кожного з бажаючих – так розпочався Екватор Workout Fest.

БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ



У Рівному розвивається новий вид спорту - воркаут







ДИВИТИСЯ ВІДЕО

Далі ж основна частина – безпосередні змагання між двома десятками учасників, феєричний виступ Віктора Кирчука з 16-кілограмовою гирею та показовий виступ члена команди Workout, яка перемогла у талант-шоу «Україна має талант-4» - Артема Петрова.





БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ

- Турніки, бруси допомагають людям підтримувати себе у здоровій формі, але при цьому найголовніше дотримуватися правил техніки безпеки. Кожен з нас хоче показати класні трюки, але здоров’я – насамперед, - наголосив Артем.

Стріт-воркаут - нове захоплення рівненської молоді



ДИВИТИСЯ ВІДЕО



По закінченні свята ніхто не почувався переможеним, адже у спорті нагороди не настільки важливі. Найголовніше – це те, що він єднає людей!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ