Ми у Facebook
18.08.2013, 15:22

Колишній тележурналіст з Рівного відзначився на чемпіонаті світу з традиційного кунгфу

Колишній рівнянин Василь Островський став двічі бронзовим призером на чемпіонаті світу з традиційного кунгфу, який відбувся у Пекіні.
У двох вікових категоріях українські спортсмени завоювали 16 золотих, 20 срібних і 12 бронзових нагород та привезли 7 майстрів спорту міжнародного класу. На першому місці опинился - непереможні китайці, уродженці країни, де зародилося це спортивне мистецтво, на третьому - росіяни.

Приємно, що у складі збірної був і вихідець з Рівного, який нині працює у Києві, наш колега Василь Островський - колишній журналіст телеканалу РТБ, нині - регіональний редактор телеканалу СТБ. Він брав участь у двох видах змагань ТайЦзиЦюань і ТайЦзигунь у віковій категорії від 35 років. І в обох змаганнях виборов бронзові медалі.

Василь Островський розповів, що у складі збірної України було 24 спортсмени, наймолодшому 11 років, найстаршому за 50. Результатом рівнянина був здивований і тренер, адже Василь займається КунгФу лише рік і виключно для підтримки власної спортивної форми.






На правах реклами