Ми у Facebook
19.08.2013, 11:26

Стильна третьокласниця - нова учасниця конкурсу

Триває фотоконкурс «Я – стильний школяр». Нагадаємо: для участі у конкурсі потрібно надіслати до редакції фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де – не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! Знайомтеся з ще однією стильною школяркою!
Здрілко Діана

Діана навчається в Рівненській Гуманітарній Гімназії № 7. В цьому навчальному році піде у 3 клас. Активна, житєрадісна, усміхнена - саме такою і повинна бути сучасна стильна школярка!



Ми знайомимо вас з новими учасниками і нагадуємо: для участі в конкурсі "Я - стильний школяр" потрібно до 25 серпня надіслати до редакції своє фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де — не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! До речі, надіслати фото на конкурс може не лише сам школяр, а і його батьки чи родичі. Головне, щоб фото відповідало тематиці нашого конкурсу!


Такі малі, а вже «Стильні школярі»!


А з 26 до 30 серпня на порталі OGO.ua шляхом інтернет-голосування буде обрано переможця!

Фотоконкурс "Я - стильний школяр"

Електронна адреса для прийому фото: dolj.ogo@gmail.com. Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе та в якій школі навчаєтесь.


Конкурс «Я – стильний школяр» дивує активними учасниками!


Переможець фотоконкурсу отримає диплом та приз 1 вересня, в День знань, на святковій лінійці у своїй школі, і зможе довести усім, що “Я — стильний школяр”! А партнер конкурсу — відділ дитячого та підліткового взуття “П'яточка” також обере свого переможця, який отримає подарунковий сертифікат на купівлю пари новенького та якісного взуття для школи!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ