Ми у Facebook
19.08.2013, 18:00

Рівненських підприємців попереджають про зухвалих шахраїв

Останнім часом в органах Міндоходів встановлені непоодинокі факти шахрайських дій під виглядом або від імені керівників територіальних органів Міндоходів з метою протиправного заволодіння коштами суб’єктів господарської діяльності.
Так, на мобільний телефон посадової особи суб’єкта господарської діяльності телефонує громадянин, який звертається нібито від імені керівника підрозділу податкової служби або за його дорученням (найчастіше начальника або заступника начальника податкової інспекції) з проханням надати гроші в борг на потребу працівників податкової служби щодо надання фінансової допомоги для прийому перевіряючих з ДПС України, або вимагає кошти за не проведення перевірки фінансової діяльності підприємства.

Діють такі особи через посередника, у більшості випадків – водія-таксиста, який не обізнаний у тому, що відбувається, та виконує функцію отримання та передачі грошей. Розміри витребуваних грошей становлять від 4 тисяч гривень.

У зв’язку з цим, у разі отримання інформації щодо таких шахрайських дій, просимо повідомляти відділ внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Рівненській області за телефонами: 692-645, 692-575, за адресою: м.Рівне, вул. Відінська, 12, або за телефоном міліції 102.





На правах реклами