Ми у Facebook
20.08.2013, 17:01

В українських товарів більше немає проблем на митниці Росії – Міндоходів

Українська продукція знову без проблем може перетинати російсько-український кордон. Цю інформацію підтвердили в прес-службі Міністерства доходів і зборів України.
«Можемо підтвердити, що досягнута домовленість з Федеральною митною службою України і наші товари тепер проходитимуть кордон за старою схемою», – розповіли в прес-центрі Міністерства.

На яких підставах досягнуто домовленість, в Міндоходов поки не повідомили, йдеться на НБН.

Як повідомляв ru.OGO.ua, 14 серпня Федерація роботодавців України, президентом якої є Дмитро Фірташ, заявила, що Митна служба Росії заблокувала поставку в країну товарів з України, включивши до переліку «ризикових» всіх без винятку українських експортерів.

"Торговельна війна" з Росією докотилась до Рівненщини

У свою чергу голова комітету Держдуми у справах СНД Леонід Слуцький пояснив труднощі з проходженням товарів з України через митницю Росії всього лише бюрократією через те, що Україна не є членом Митного союзу

18 серпня під час телефонної розмови між прем'єр-міністрами України Миколою Азаровим і Російської Федерації Дмитром Медведєвим глави урядів висловили переконання, що про торгову війну між двома державами не может быть навіть мови.

У Росії відмовляються коментувати "торгову війну" з Україною

Микола Азаров доручив створити робочу групу з розробки проблемних питань російсько-української торговельно-економічної співпраці. Очолив її Юрій Бойко.





На правах реклами