Ми у Facebook
21.08.2013, 15:34

Ексклюзив від губернатора і стильні вишиванки - безліч цікавого у свіжому номері "ОГО"!

Хто з українців став зіркою у Голлівуді? Які нові інвестиційні проекти реалізовуватимуть на Рівненщині? Хто переміг у конкурсі "Моя вишиванка - найкраща"? Про це та багато іншого - у свіжому номері "ОГО", який уже надійшов у продаж. Дізнайтесь більше!
На сторінках свіжого номера газети "ОГО" за середу, 21 серпня, - відразу три ексклюзивних інтерв'ю з відомими та впливовими людьми Рівненщини. Голова облдержадміністрації Василь Берташ розповідає про нові проекти, над якими працює обласна влада - створення у Рівному Центру надання адміністративних послуг та Центру екстреної медичної допомоги; ділиться планами щодо кадрових ротацій у місцевій владі та реконструкції стадіону "Авангард"; зізнається, на що найбільше скаржаться жителі Рівненщини. Начальник Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Рівненській області Ігор Скоріков розповідає про новації у роботі нещодавно створеного відомства, яке об'єднало податкову і митну служби, та пояснює, що це дасть підприємцям. А генеральний директор ТзОВ "Самгаз" Андрій Марков пригадує роки роботи на посаді голови Рівненського міськвиконкому, ділиться секретами успіху очолюваного ним підприємства та пояснює, чому нині не займається політикою. Більше подробиць - на сторінках тижневика "ОГО"!

Обкладинку свіжого номера "ОГО" прикрашає фото переможця конкурсу "Моя вишиванка - найкраща!", інтернет-голосування в якому фінішувало 20 серпня. А всередині газети - яскраві фото інших конкурсантів. Організатори конкурсу нагадують: 24 серпня о 16 годині на майдані Незалежності маленькі учасники проекту матимуть змогу продефілювати спеціально сконструйованим подіумом, адже того дня міська влада Рівного проводитиме акцію "Моя маленька вишиванка", до якої долучаємось і ми!

Переможець інтернет-голосування Максим Тарасюк
Переможець інтернет-голосування Максим Тарасюк


Конкурс “Моя вишиванка — найкраща”: переможця інтернет-голосування визначено!

А тим часом "ОГО" продовжує "розшук" стильних школярів, адже нині триває фотоконкурс "Я - стильний школяр". Фотографії у шкільній формі приймаються до 25 серпня, тож у бажаючих ще є час заявити про себе на весь інтернет і з гордістю сказати: "Я - стильний школяр"! А якщо пощастить перемогти в інтернет-голосуванні - то і отримати приз на святковій лінійці 1 вересня! Поки що ж ми знайомимо із новими учасниками проекту. Серед них - не лише рівняни та жителі області. Днями ми отримали фото двох конкурсантів із Києва, отож наш проект уже вийшов за межі Рівненщини! Фото стильних школярів та розповіді про них - на сторінках свіжого номера "ОГО"!

Третьокласниця Рівненської гуманітарної гімназії Діана Здрілко - одна з учасниць конкурсу
Третьокласниця Рівненської гуманітарної гімназії Діана Здрілко - одна з учасниць конкурсу


Дві стильні сестрички - нові учасниці конкурсу

Цього тижня "ОГО" завершує проект до Дня Незалежності України: "22 роки Незалежності - невідома Україна". Отож, на читачів очікує нова добірка цікавих фактів про нашу державу. Найкоротша вулиця і українці-зірки Голлівуду, 1300-річний дуб і найдовший тролейбусний маршрут, літак-рекордсмен і одна з найбільших пустель - нам справді є чим пишатися, а "ОГО", розповідаючи цікаві факти про нашу країну, нагадує про це всім нам!

Українську трембіту називають найдовшим духовим музичним інструментом у світі
Українську трембіту називають найдовшим духовим музичним інструментом у світі


22 факти про Україну: перші українські Homo Sapiens жили на Рівненщині

Також у свіжому номері тижневика "ОГО" - ще багато цікавої та корисної інформації. Новини Рівного та України, оголошення та реклама на сторінках тижневика "ОГО" допоможуть вам не лише краще зорієнтуватись у інформаційному просторі, а й вигідно купити чи продати будь-що, обрати потрібний вам товар або послугу з-поміж безлічі привабливих пропозицій. Усе - для того, аби допомогти читачам газети жити і працювати успішніше!

Запитуйте свіжий номер "ОГО" у газетних кіосках мережі "ОГОпрес", беріть участь у наших конкурсах, пропонуйте нашим журналістам свої теми в коментарях на порталі - і до зустрічі на сторінках "ОГО"!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ