Ми у Facebook
22.08.2013, 11:00

Чи переживуть рівненські тролейбуси дощі? [+Фото]

До проблем рівненських тролейбусів у четвер вранці додалася іще одна. Окрім, нестачі кадрів, боргів та не надто нового рухомого складу на заваді їх руху став дощ.
Це зовсім не страйк чи вимкнена електроенергія вишикували сьогодні в ряд зо п’ять тролейбусів на вулиці Князя Острозького близько 10 години. На заваді їх руху за рафіком стала... калюжа. Її глибина не дозволила електротранспорту їхати далі.

- Стоїмо вже хвилин 20, - розповіли у тролейбусі, який мав би рухатись за маршрутом №1. - Вранці їхали - все було добре, калюжа була, але проїхати можна було. А тепер он "аварійку" викликали. То не знаю, чи воду "розганятимуть" чи будемо стояти.

- А коли має приїхати?

- А хто ж її знає, чекаємо.





З "рогатих" невдоволено виходять пасажири, здебільшого пенсіонери. Тепер у них два варіанти: або чекати, коли соціальний транспорт визволять з калюжної пастки, або їхати маршрутками. Останні, як відомо, пільговиків беруть неохоче.

У Рівному для студентів зменшили плату за проїзд у тролейбусі

- Поки скарг на те, що рух транспорту зупинений, не надходило. З тролейбусами справді проблема, адже їх рух заборонений, де товщина води більше 10 сантиметрів. Маршрутки свого руху не припиняли, бо таких обмежень не мають. Це іще один приклад для тих, хто хоче залишити у місті лише електротранспорт, - зазначив начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк. - Щоправда, дощ періодично стихає. За цей час вода сходить і тролейбуси знову можуть їхати. Затримки невеликі можуть виникати, але таких ситуацій, як у травні-червні, коли рух тролейбусів був заблокований на півтори-дві години, немає.












На правах реклами