Ми у Facebook
22.08.2013, 13:28

Гарячу воду рівнянам пустять... сьогодні

Майже місяць тому міський голова Рівного Володимир Хомко говорив про те, що вже у серпні в оселі рівнян повернеться гаряча вода. Навіть називав дати, коли це станеться, але...
Наприкінці липня Володимир Хомко, хоч і з неохотою, але розповідав про те, що з 15 серпня одна частина міста, а з 20 серпня - друга отримає гарячу воду. Мовляв, це стало можливо завдяки передачі в оренду КП "Теплотранссервіс", яке упродовж багатьох років подавало тепло і гарячу воду рівнянам, приватному підприємству ТзОВ “Рівнетеплоенерго”, котре на цьому ринку порівняно нещодавно.

Цього повідомлення значна частина рівнян, котра не обладнала помешкання різноманітними автономними засобами підігріву води (каструлі не враховуються), чекала з нетерпінням. Адже воду відключили ще в середині травня!

Більше пощастило тим будинкам, які ще з 2009 року обслуговує товариство "Рівнетеплоенерго", їм воду повернули 15 серпня.

А от другій частині міста довелося чекати. Вже і озвучене 20-те число минуло, а гарячої води так і з’явилося. Навіть доводилося чути розмови, мовляв, пустять на 24-те, як завжди (традиційно на 24 серпня День Незалежності комунальники робили рівнянам подарунок у вигляді гарячої води з крану - авт.), а потім - знову виключать.

Аби прояснити ситуацію, OGO.ua звернувся напряму до людини, яка називала ці дати - міського голови:

- Гаряча вода буде вже сьогодні до кінця дня, - зазначив у четвер, 22 серпня, Володимир Хомко. - І не тільки на свята, а назавжди.

Так це чи ні - перевірити рівнянам досить просто: достатньо лише відкрити кран...





На правах реклами