Ми у Facebook
23.08.2013, 08:51

У Рівному пройде футбольний турнір на підтримку екс-воротаря "Вереса" Андрія Сікальського

Шанувальники рівненського футболу та громадські активісти міста Рівного вирішили організувати футбольний турнір для екс-голкіпера "Вереса" Андрія Сікальського, якому нещодавно ампутували ногу. Кошти, зібрані від турніру, спрямують на купівлю дороговартісного протезу для Андрія.
Ще весною цього року Андрій Сікальський виходив на відкритий майданчик рівненської ДЮСШ№4 й брав участь у матчах "Бізнес-ліги "ОГО".

Навіть маючи ушкодження ноги, через яке Андрій мусив, залишити професійний футбол, розпрощатися з захопленням №1 у своєму житті він не міг.



Все змінилося, коли у червні Андрій отримав нове ушкодження ноги... Місяць Андрій провів у лікарні, лікарі змушені були ампутувати хлопцеві ногу.

Нині Андрій мріє про те, щоб знову ходити, а для цього йому необхідний якісний протез. Коштує близько 30 тисяч гривень, тож родина Андрія звертається до всіх небайдужих з проханням про допомогу.



Нещодавно, у день трансляції товариського матчу збірних України та Ізраїлю у рівненській фан-зоні, небайдужі шанувальники футболу організували фан-марш на підтримку Андрія й збір коштів на протез.

Проте зібрати таку велику суму - справа не проста, й небайдужі активісти вирішили організувати для Андрія міні-футбольний турнір, організаторами якого є тележурналіст Олександр Курсик та футболіст Максим Мазурець.

- Я маю свій міні-футбольний турнір - "Кубок депутата Олександра Курсика", - розповів один з організаторів змагань, тележурналіст Олександр Курсик. - Футболісти команд, які беруть там участь, запропонували зробити такий турнір. Уже десять команд є, це аматорські колективи.

Турнір на підтримку Андрія Сікальського відбудеться 26 серпня о 9.00 на відкритому майданчику ДЮСШ №4. Нині триває реєстрація команд-учасниць.

За словами організаторів, реєстраційний внесок для участі становитиме 100 гривень. Зібрані кошти будуть передані Андрію.

Реєстрація відбувається за телефоному (068)0466898 (Максим Мазурець).

Усі, хто має бажання допомогти, можуть перерахувати кошти на рахунок у Приватбанку: 5167 9872 0834 3398 (Сікальська Марина Борисівна - дружина Андрія)





На правах реклами