Ми у Facebook
25.08.2013, 10:29

Парад вишиванок у Рівному

Близько восьми сотень юних рівнян взяли участь в акції "Моя маленька вишиванка", яка майже дві години тривала 24 серпня на майдані Незалежності у Рівному!
Учасниками акції, яку організувало управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому, а головним натхненником традиційно виступила заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська, могли стати діти віком до 10 років, вбрані у вишиванки. Вони отримали змогу самі або разом із батьками чи рідними пройти червоною доріжкою спеціально сконструйованого подіуму на майдані Незалежності, показати численним глядачам дійства свої вишиванки і згодом отримати фото на згадку, адже зі світлин учасників дійства буде сформовано спеціальний буклет.

За програмою відзначення Дня Незалежності у Рівному, акція була розрахована на годину - з 16 до 17 години, але бажаючі взяти участь у вишиванковому дефіле вишикувались у таку довжелезну чергу, що закінчилось дійство лише близько 18 години. Організатори не відмовили жодному з бажаючих, навіть тим, хто підійшов до подіму в останні хвилини. В результаті, учасниками загальноміської акції "Моя маленька вишиванка" стали близько восьми сотень юних рівнян!

ДИВИТИСЬ ФОТО

Нагадаємо, дефіле у вишиванках на День Незалежності у Рівному влаштовували й у минулі роки. Але якщо позаторік вишиванки демонстрували професійні моделі, то минулоріч уперше учасниками дійства стали звичайні рівняни - 24 серпня 2012-го в Рівному успішно пройшло "Сімейне дефіле у вишиванках", під час якого гарний вишитий український одяг рівняни демонстрували сім'ями.

У Рівному тисяча рівнян з сім'ями продефілювала у вишиванках

Цього ж року організатори вирішили дещо оновити формат дійства, відтак його учасниками стали саме діти.









БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ

А відкрили загальноміське свято "Моя маленька вишиванка" учасники конкурсу "Моя вишиванка - найкраща", який до Дня Незалежності провела газета "ОГО"!



"Моя вишиванка - найкраща": учасники конкурсу продефілювали центральним майданом Рівного

БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ





На правах реклами