Ми у Facebook
26.08.2013, 08:51

"Я - стильний школяр": останнє знайомство з учасниками!

Їх - 19, учасників конкурсу "Я - стильний школяр". Інтернет-голосування на OGO.ua розпочнеться вже сьогодні, 26 серпня. А поки що - знайомтесь з учасниками, фото яких ми отримали в останні дні прийому, 24-25 серпня!
Нагадаємо, для участі у конкурсі "Я - стильний школяр" потрібно було до 25 серпня надіслати до редакції "ОГО" своє фото у шкільній формі. Воно могло бути зроблене не лише у школі, а й будь-де, оригінальність ми лише вітали, головне, аби фото відповідало тематиці конкурсу. В останні дні прийому робіт наші конкурсанти та їхні батьки неабияк активізувались - ми отримали навіть декілька фото... дошкільнят, які також хочуть стати у майбутньому стильними школярами!

А втім, про все по порядку! Отож, знайомтесь із нашими новими учасниками!

Владислав РУДИК

"Мене звати Рудик Владислав.
В Рiвненськiй 18 школi я навчаюся.
В ДЮСШ-4 футболом займаюся.
А ще люблю подорожувати,
Щороку їжджу у Карпати,
В замках рiзних я буваю,
Історию України вивчаю".




Такі малі, а вже «Стильні школярі»!

Вікторія КАЛЬКО

"Я Калько Вікторія, мені 9 років. Навчаюсь в школі № 25 м.Рівного, перейшла до 5 класу, - розповідає про себе дівчника. - Мені подобається пізнавати цей світ, постійно дізнаватить щось нове, тому я багато читаю. Я люблю свою школу, люблю своїх друзів, своє рідне місто. Тому часто проводжу свій вільний час прогулюючись вулицями міста. Люблю подорожі, активний відпочинок, подобається приймати участь в різних конкурсах та масових заходах".



Конкурс «Я – стильний школяр» дивує активними учасниками!

Назар САМОЙЛОВ

Назар навчається в ЗОШ №23 м.Рівне. Займаюсь плаванням, кіокушин кай карате.



Стильна третьокласниця - нова учасниця конкурсу

Іван ШЕВЧУК

Іван навчається у 2-Б класі рівненської ЗОШ № 13. "Я енергійний хлопчик, мені подобаються різні види спорту,а саме футбол, турнік, брусся. Дуже полюбляю з батьками виїджати на відпочинок в ліс або на річку. Ще дуже люблю тварин", - розповідає про себе Іван.



Дві стильні сестрички - нові учасниці конкурсу

А тепер - несподіванка: обіцяні фото дошкільнят, які теж хочуть у майбутньому стати стильними школярами! За умовами конкурсу, його учасниками можуть бути лише школярі, тому ці двоє маленьких рівнян не братимуть участі в інтернет-голосуванні конкурсу "Я - стильний школяр", але не познайомити з ними наших читачів ми просто не можемо!

Крістіна

Привіт, мене звати Крістінка! Мені майже 3 роки і 8 місяців, я ходжу у садочок №43 м.Рівне, я майбутня стильна школярка. Мрію бути оперною співачкою (вже співаю "Ave Maria").



На фотоконкурс до Першовересня нам надсилають фото навіть зі столиці

Денис ЛЕВЧУК

"Привіт, мене звати Денис Левчук! У вересні мені буде три роки. До школи я ще не ходжу, але дуже хочу. Я крутий і стильний "школяр".



ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

...Отож, нагадуємо: інтернет-голосування триватиме з 26 до 30 серпня. А переможець фотоконкурсу отримає диплом та приз 1 вересня, в День знань, на святковій лінійці у своїй школі, і зможе довести усім, що “Я — стильний школяр”!

Партнер конкурсу — відділ дитячого та підліткового взуття “П'яточка” також обере свого переможця, який отримає подарунковий сертифікат на купівлю пари новенького та якісного взуття для школи!



Електронна адреса для довідок та запитань щодо конкурсу "Я - стильний школяр": dolj.ogo@gmail.com.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ