Ми у Facebook
26.08.2013, 11:38

"Я - стильний школяр": інтернет-голосування розпочалось!

У вас є рівно чотири доби, щоб визначити, хто переможе у конкурсі "Я - стильний школяр" і отримає приз на святковій лінійці 1 вересня у своїй школі! Знайомтесь з учасниками нашого фотоконкурсу - і голосуйте!
Їх - 19, учасників фотоконкурсу до Першовересня "Я - стильний школяр". Хлопчики і дівчатка, які надіслали свої фото у шкільній формі та розповіли про свої захоплення, нині беруть участь в інтернет-голосуванні. Саме від його результатів залежатиме, хто з-поміж майже двох десятків конкурсантів отримає диплом і приз 1 вересня на лінійці в своїй школі і зможе гордо сказати: "Я - стильний школяр!"

Вони - такі різні, але всі такі неповторні, наші стильні школярики! Дивіться їхні фото у фотогалереї нашого конкурсу - і обирайте, кому віддати перевагу в інтернет-голосуванні!

Нагадуємо, що розпочалось воно 26 серпня, а закінчиться опівдні 30 серпня, отож ви маєте рівно чотири доби для того, аби максимально активно підтримати тих учасників, яким ви віддаєте перевагу!

ДИВИТИСЬ ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ І ГОЛОСУВАТИ

Партнер нашого конкурсу — відділ дитячого та підліткового взуття “П'яточка” також обере свого переможця, який отримає подарунковий сертифікат на купівлю пари новенького та якісного взуття для школи!



Електронна адреса для довідок та запитань щодо конкурсу "Я - стильний школяр": dolj.ogo@gmail.com.

ГОЛОСУВАТИ

Оберіть стильного школяра!





На правах реклами