Ми у Facebook
28.08.2013, 09:27

У Рівному газон закатали в асфальт [+Фото]

Щоправда мешканці мікрорайону Ювілейний цьому лише раді.
Уже не один рік газон навпроти поліклініки №3 на вулиці Макарова у Рівному використовується, м’яко кажучи, не за призначенням. Адже слугує людям... зупинкою громадського транспорту.

Саме грунтову ділянку (під час дощу - розмиту багнюку) доводиться долати, аби сісти у маршрутки №№ 36,42,45,49,65 та 67 у сторону центру. Адже про створення зупинки оголосили, щойно пустили транспорт, а от про її обладнання, здається, забули.

Згадали про зупинку напроти поліклініки №3 у серпні 2011 року. Тоді у планах було обладнати три зупинки: на вулицях Д.Галицького (навпроти "Мономаху") та Чорновола (навпроти будівлі "Укоопспілки"), а також біля поліклініки №3, що на Ювілейному.

І якщо за першу взялися вже через місяць, то про інші дві - мовчали.

Дійшли руки (чи то пак, знайшлися гроші) на зупинку на Ювілейному (як і на ремонт вулиці Макарова) лише зараз - через два роки. І хоч жодного накриття чи лавочки поки немає, дорогу все ще "прикрашає" знак ремонту, а клумби - не впорядковані, зате тепер навпроти поліклініки обладнали заїзд-кишеню та нвіть пристойно заасфальтували. Лишається зачекати, коли ж благоустрій доведуть до кінця.

Саме оцей розкопаний газон раніше слугував за зупинку
Саме оцей розкопаний газон раніше слугував за зупинку









На правах реклами