Ми у Facebook
29.08.2013, 12:45

Величезна калюжа в центрі Рівного: рівняни стрибають наче Умка [ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ]

Після випадіння опадів у центрі Рівного вже звичною стала величезна калюжа біля пішохідного переходу, що знаходиться біля торгового центру "Злата Плаза". На новенькій дорозі стоїть калюжа води, а бажаючі перейти дорогу змушені перестрибувати "водойму" наче мультяшний Умка, що стрибав по крижинам.
Як вже повідомляв портал OGO.ua - 19 серпня відкрили відремонтовану дорогу на вулиці Соборна. Вулицю ремонтували за сучасною технологією - з суцільним армуванням геотекстилем. Як стверджують виробники, випробування матеріалу показали, що термін експлуатації асфальтобетонного покриття із використанням армованого геотекстилю збільшується у 12,5 раза в порівнянні із звичайним покриттям. На нову технологію з міського бюджету було виділено 4 мільйони гривень.



У Рівному "відкрили" 4-мільйонний відрізок центральної вулиці міста [+Фото]

Єдине про, що не подумали під час ремонту - про те, як буде стікати вода...Не продумали як зробити так, що вода не застоювалась, утворюючи калюжі.



Вже не вперше на пішохідному переході біля "Злата Плази" у Рівному утворюється величезна калюжа і люди просто змушені перестрибувати, обходити, тим самим затримуючи рух транспорту та стрибаючи наче герой мультику Умка, який стрибав по крижинам.





Хлопцям без підборів простіше, дівчата ж змушені обминати "водойму", в іншому ж випадку - ноги не замочити не можливо.

На рівненському центральному ринку — величезна калюжа [+Фото]



І це навіть в кращому випадку, в гіршому ж якийсь "гонщик", що в'їде в калюжу влаштує вам оригінальні "водні процедури".



А що ви думаєте про злощасну калюжу? Яке вирішення проблеми пропонуєте? Висловлюйте свої думки у коментарях!





На правах реклами