Ми у Facebook
31.08.2013, 12:47

У рівненському парку збираються ... йоги! [+Фото]

Коли життя сповнене різноманітних стресів, навантажень та переживань дуже важливо хоч на деякий час закрити очі, розслабитись й відновити гармонію душі й тіла. Зробити це рівнянам допомагає проект "Йога в парку", який нещодавно стартував у Рівному.
Займатися йогою на свіжому повітрі навіть краще, ніж у приміщенні. Адже надворі людина може сконцентруватися на звуках природи, співі птахів, шесті листя.

- Займатися йогою можуть люди різного віку, - пояснює співорганізатор проекту "Йога в парку" Ірена Слута. - У нас відбуваються ранкові та вечірні заняття, що тривають приблизно годину-півтори.



Більше фото - у нашій медіагалереї

За словами Ірени, ранкові заняття простіші й вправи, що виконуються зранку, спрямовані на загальне оздоровлення й зміцнення організму. Увечері ж відбуваються заняття із класичної хатха-йоги, які проводять тренери-практики з йоги.



Більше фото - у нашій медіагалереї

- Я дізналася про ці заняття з мережі "ВКонтакті", де один мій друг перекинув мені репост, - говорить одна з учасниць проекту "Йога в парку" Анастасія Яковишина. - Спочатку він хотів сам ходити, але поки не приходив. А я цікавлюся різними ведичними вченнями й, зокрема, йогою, тому вирішила, що це для мене буде гарний досвід. Раніше йогою уже займалася, у "ФітнеСпорті". Ті заняття, що були там, і ці досить відрізняються, й я вирішила спробувати щось нове.



Більше фото - у нашій медіагалереї

Усі заняття проекту "Йога в парку" безкоштовні. Відбуваються вони щодня о 6.30 ранку та о 18-й вечора.



Більше фото - у нашій медіагалереї





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ