Ми у Facebook
02.09.2013, 11:35

Футболіст з Рівненщини підсилить харківський "Металіст"

Атакуючу ланку одного з грандів українського футболу, харківського "Металіста", може підсилити нападник з Рівненщини - форвард київського "Арсенала" та збірної України Володимир Гоменюк.
Інформація про можливий трансфер гравця з'явилася в українських ЗМІ після переходу до італійської "Болоньї" аргентинського нападника харків'ян Джонатана Крістальдо.

Враховуючи ліміт на легіонерів в Прем'єр-лізі, для "Металіста", у складі якого є чимало гравців з-за кордону, пріоритетним став пошук нападника саме з українським паспортом. Про це на прес-конференції після матчу Прем'єр-ліги проти "Шахтаря" сказав і головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич.

Нагадаємо, що Володимир Гоменюк - уродженець Рівненщини. Гравець народився у с. Бокійма Млинівського району.

Саме у Млинові, у футбольному клубі "Іква", у 2003-2004 роках, Володимир Гоменюк проявив себе як талановитий нападник. Не зважаючи на те, що клуб виступав у другій лізі, гравця помітили селекціонери сімферопольської "Таврії" й Гоменюк перебрався до Криму.

За "Таврію" Гоменюк виступав 4 роки, "наколотив" суперникам 27 м'ячів й отримав прізвисько "Кримський Руні".

Футболіста з Рівненщини викликали до Національної збірної України

У 2009 році Володимир Гоменюк перебрався до дніпропетровського "Дніпра", а у 2011-му, на правах оренди, до київського "Арсеналу".

Фрагмент матчу 2-го туру Прем'єр-ліги "Арсенал" - "Металіст" (1:2). Єдиний гол "Арсенала" - на рахунку Володимира Гоменюка.
Фрагмент матчу 2-го туру Прем'єр-ліги "Арсенал" - "Металіст" (1:2). Єдиний гол "Арсенала" - на рахунку Володимира Гоменюка.


До слова, раніше з'являлася інформація про зацікавленість "Металіста" у послугах ще одного гравця з Рівненщини - півзахисника "Карпат" Олега Голодюка, але тобі клуби про трансфер не домовились.

Наразі офіційного підтвердження трансферу Володимира Гоменюка до "Металіста" немає.

Станом на 17.00 2 вересня інформація про трансфер Володимира Гоменюка підтвердилась. За повідомленням офіційного сайту ФК "Металіст" Володимир Гоменюк підписав контракт з харківським клубом.





На правах реклами