Ми у Facebook
02.09.2013, 14:43

Рівненський аеропорт отримає у статутний фонд 1,3 млн гривень?

Минулого тижня керівництво Обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» вирішило збільшити статутний фонд підприємства на 1,3 млн гривень. На даний момент документи направили на розгляд обласної ради, яка і вирішить подальшу долю Рівненського аеропорту.
Міжнародний аеропорт Рівне є обласною комунальною власністю. Основною послугою аеропорту є приймання та відправлення повітряних суден, здійснення їхнього комерційного, наземного та технічного обслуговування, обслуговування пасажирів, багажу, пошти, вантажів. Також надаються інші авіаційні та неавіаційні послуги авіакомпаніям, клієнтам, іншим юридичним та фізичним особам, здійснюються різні види непрофільної діяльності, як то надання в оренду ділянок території підприємства та виробничих приміщень, які не використовуються аеропортом.

Берташ просить депутатів знайти орендарів для Рівненського аеропорту серед "знайомих"

Водночас рівненський аеропорт не надає регулярних рейсів. Тим самим не може самостійно погасити витрати на заробітну плату та комунальні послуги.

Минулого тижня керівництво Обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» вирішило збільшити статутний фонд підприємства на 1,3 млн гривень.

Рівненський аеропорт напрацював у збиток на 10 мільйонів гривень

- Це питання винесено на розгляд сесії і саме там потрібно буде вирішити, що робити: тратити на аеропорт гроші чи закривати його, - повідомив OGO.ua голова Рівненської обласної ради Юрій Кічатий. - Статутний фонд потребує поповнення, адже аеропорт вже має заборгованість по заробітній платі, комунальних послугах. А попереду ще опалювальний сезон, тому ці кошти могли погасити і прогнозовані борги.

Чи з’являться крила у рівненського аеропорту?

Раз в квартал обласна рада розглядає питання щодо подальшої долі Обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» і яким чином вирішиться його доля цього разу: виділять гроші чи запровадять кардинальні зміни - дізнаємося згодом.

Спочатку питання про поповнення статутного фонду Рівненського аеропорту розглянуть на комісії, а потім - в сесійній залі.





На правах реклами