Ми у Facebook
03.09.2013, 16:28

Рівняни мають шанс потрапити на шоу "Україна має талант"

У Рівному, в приміщенні Залу органної музики, відбувається попередній кастинг на проект "Україна має талант". Кастинг-менеджери шоу чекають талановитих рівнян, які готові здивувати їх своїми вміннями.
Організатори популярного телевізійного проекту "Україна має талант", що виходить на телеканалі СТБ, завітали до Рівного.

У рамках підготовки до шостого сезону шоу вони вирішили провести попередній відбір талановитих учасників у деяких обласних центрах України. До списку обраних міст потрапило й Рівне.

- У нас виїхало три команди, одна з яких відправилась на захід України, в тому числі й у Рівне, - розповів кастинг-менеджер телеканалу СТБ Євген Жук. - Ми їдемо шукати тих людей, дивлячись на яких нам захочеться сказати "Вау!".

Як зазначив Євген Жук, кастинг попередній, тому його проходять всі, ніхто не "вилітає".

- Ми знімаємо на відео виступи потенційних учасників та записуємо міні-інтерв'ю, - пояснив Євген Жук. - Усе це потрапляє до Києва, де тренери проекту відбирають тих, хто буде запрошений на кастинг у Києві. Про результат цього відбору ми повідомимо приблизно за півтора-два місяця.

Кожен, хто приходить на кастинг, має пройти реєстрацію, а далі його запрошують на виступ.



Побачити виступи учасників вживу нам не дозволили, адже, за умовами проекту, кастинг є закритим.



Як зауважив Євген Жук, дехто з рівнян уже встиг його здивувати.

- Мені найбільше запам'ятався козацький бойовий гопак, - говорить Євген Жук. - Було два хлопці з гострими шаблями. Вони танцювали, це було яскраво і на це хотілося дивитися. Відзначу також, що у Рівному дуже багато вокалістів та музикантів, що приходять з різними музичними інструментами.

Кастинг-менеджер каналу СТБ Євген Жук
Кастинг-менеджер каналу СТБ Євген Жук


Одна з тих, хто спробував здивувати своїми вокальними даними та грою на музичних інструментах, - рівнянка Христина.

- Я співала одну пісню про дітей-сиріт, а другу - про чудовий ранок, каву, - говорить одна з учасниць кастингу, рівнянка Христина Панасюк, - Це мої авторські пісні. Пишу з 13 років. Деякі пісні виконую під гітару, але по гітарі я - самоучка. Також закінчила музичну школу по фортепіано. Я не очікую на перемогу, а просто хочу проявити себе, щоб мене почули, почули мої пісні.

Зауважимо, що кастинг проекту "Україна має талант" триває до 18.00 3 вересня, тож рівняни, які ще не встигли спробувати свій шанс, мають можливість це зробити.





На правах реклами