Ми у Facebook
04.09.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: Час збирати каміння й викидати сміття

В останній день перед Новим Місяцем завершують незакінчені справи і звільняються від зайвого. Покупки та важливі фінансові справи варто відкласти.
Астрологічний прогноз: 4 вересня 2013, середа.

29 місячна доба. Місяць у знаку Лева/Діви (четверта чверть, спадає).

Сьогодні не варто починати нові справи, ризикувати з новими знайомствами.

Останній день перед Новим Місяцем – час збирати каміння, тобто підбивати підсумки, підводити риску, робити висновки й швиденько доробляти незакінчені справи.

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

Дехто може отримати по заслугах – або пряник, або на горіхи. І іноді «нагорода» може виявитись і незаслуженою – через неуважність, байдужість або навпаки спритність і обман оточуючих.

У першій половині дня ще відчувається вплив вчорашнього піднесеного настрою, багато людей яскраво проявлять свою красу та неповторність, покажуть творчий підхід до зовні нудних і неприємних справ.

Гороскоп на тиждень 2 - 8 вересня

Після обіду дня ми завзято, чесно й відповідально займемося своїми повсякденними обов’язками, дрібною клопіткою роботою.

Астрологи застерігають: будьте готові до несподіваних, неприємних новин. Не вірте гарним обіцянкам. Уникайте покупок, нових знайомств. Не підписуйте юридичних документів.

Добре зайнятися очищенням у всіх відношеннях.

Найбільше полегшення відчуємо, коли викинемо непотрібний мотлох, сміття, приберемо навколо себе, звільнимося від обтяжливих боргів чи стосунків і подякуємо за все хороше!





На правах реклами