Ми у Facebook
04.09.2013, 16:17

Рівненська "Славія" здобула вольову перемогу над "Рішельє"

Для футболістів рівненської "Славії" осінь розпочалася не лише проливним дощем, а й здобуттям неймовірно важливої перемоги! У першому півфінальному матчі Чемпіонату України серед ветеранів рівняни переграли іменитих гостей з Одеси - клуб "Рішельє".
Після перемоги над ветеранами з Кривого Рогу рівненська команда, за словами гравців, своє завдання-мінімум виконала - пробилася до півфіналу.

Футболісти рівненської "Славії" - у півфіналі Чемпіонату України

Але, як відомо, апетит приходить під час їжі, тож на півфінальний бій з одеським "Рішельє" рівняни налаштувались як на останній.

Одеський колектив до Рівного привіз далеко не всіх основних футболістів, щоправда, це не надто полегшило "Славії" завдання.

У першій половині гри перевагою володіли гості й двічі засмутили голкіпера рівнян. Обидва голи на рахунку вихованця одеського "Чорноморця", а нині одного з тренерів СДЮСШОР одеського клубу В'ячеслава Терещенка.

Проте в другому таймі "Славія" продемонструвала справжню волю й характер і у воротах одеситів побували три м'ячі! Славу для "Славії" вибороли Олег Кучер, Юрій Гриценко та Віталій Боца.



Перевагу в один м'яч рівняни втримали - перемога 3:2!

У неділю, 8 вересня, рівнян чекає гра в Одесі, де до "Рішельє" приєднаються усі лідери, зокрема відомий одеський бомбардир Олександр Косирін.





На правах реклами