Ми у Facebook
04.09.2013, 15:08

WebMoney на Рівненщині: заблоковані гроші, великі комісії та відмова від коментарів

У червні всі українські служби WebМoney було заблоковано, а зараз стало відомо, що при користуванні арештованим WebMoney беруть комісію близько 15%. OGO.ua поцікавився, скільки триватимуть ці перипетії і як реагує на цю ситуацію рівненське представництво WM.
Як уже повідомляв OGO.ua: WM розіслав клієнтам лист, у якому повідомив про призупинення прийому платежів, при цьому компанія пообіцяла вирішити свої проблеми протягом одного тижня. Податківці повідомили, що арешт рахунків стався через відмову платіжників виконувати вимоги Нацбанку: вони так і не узаконили свою діяльність, а просто відкрили нові рахунки, не попередивши клієнтів про можливі проблеми.

Таке рішення пов'язують з тим, що працівниками фінансових установ виявлено значні порушення в роботі підприємства з обмеженою відповідальністю, яка є гарнатом роботи платіжної системи "WebMoney Transfer" на території України. Крім того, встановлено, що правила діяльності платіжної системи не було обумовлено з НБУ.

В Украине заблокированы счета Web Money

Блокування роботи WebMoney обурює рівнян. Краща справа у тих, хто зареєстрований на російському сервері, адже у цьому випадку жодних проблем не виникає.

Якщо ж хочете витягти кошти за допомогою WM, то будьте готові до сплатити 15% від загальної суми.

За отримання грошей з арештованого WebMoney просять 15% від загальної суми

- Хотіла зняти 5000 гривень... Зняла, але через комісію втратила 500 гривень, - обурюється рівнянка Олена. - Раніше такого не було, тепер же комісія більше 10 відсотків, це неподобство!

Головне управління Міндоходів у Рівненській області також не може спрогнозувати подальший розвиток цієї ситуції, адже відношення до цього не мають.

Найочікуванішою була відповідь представників обмінного пункту WebMoney у Рівному, але тут відмовляються від коментарів.





На правах реклами