Ми у Facebook
07.09.2013, 15:49

У Рівному відбудеться Перший вегетаріанський фестиваль "Veget-fest"

Що таке вегетаріанство? Чи є вегетаріанці в Рівному і що вони їдять? Як це впливає на здоров'я? Відповіді на всі ці запитання рівняни зможуть отримати на Першому вегетаріанському фестивалі "Veget-fest", що відбудеться у Рівному у неділю, 8 вересня.
Ідея фестивалів, присвячених різноманітним стравам - не нова. Наприклад, у Луцьку проводиться фестиваль сала, а рівняни цього року мали змогу побувати на фестивалі шашлика.

Але ж не всі їдять сало і м'ясо. Цієї неділі у Рівному відбудеться вегетаріанський фестиваль "Veget-fest", який не лише познайомить рівнян з вегетаріанськими стравами, а й розкриє вегетаріанство як стиль життя.

- Фестиваль покликаний донести до рівнян ідеї вегетаріанства, розповісти про принципи вегетаріанського способу життя й показати, що це цілком безпечно й, навіть, корисно для здоров’я, - розповідає ініціатор фестивалю, рівнянка Ольга Шевчук. - На фестивалі кожен зможе знайти однодумців, посмакувати смачними вегетаріанськими стравами й солодощами без цукру, а також спробувати приготувати їх власноруч.

За словами Ольги Шевчук, також на фестивалі можна буде послухати цікаву лекцію про вегетаріанство, переглянути захоплюючий фільм "Самсара" та послухати приємну акустичну музику.

У програмі фестивалю:

- Майстер клас з приготування вегетаріанських солодощів (Василюк Ірина, головний кухар Центру ведичної культури в м. Рівному)

- Лекція "Вегетаріанство, як спосіб життя" (Степанюк Юрій, доцент кафедри МЕГУ, викладач Київської духовної ведичної академії в Україні, президент міжнародної асоціації процвітання "GAURA group")

- Виступ музичного гурту "Оркестр Яко Іжиця"

- Перегляд фільму "Самсара" (унікальна кінострічка, яку знімали впродовж 5 років у 25 країнах світу)

- Чай зі смаколиками

- Знайомство, приємне спілкування, ігри

- Майстер-клас VEGET YOGA (Ірена Слута – співорганізатор проекту "Йога в парку", керівник тренінгової копанії "Guru center", коуч-тренер з особистісного розвитку)

Фестиваль відбудеться у неділю, 8 вересня, у дворі Рівненського обласного краєзнавчого музею й розпочнеться о 14-й годині.

"Veget-fest" - соціальний неприбутковий проект, що реалізується в рамках програми "Майстерня громадської активності" за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойса Фонду Роберта Боша, Об’єднання MitOst e.V. та програми Польсько-Американського Фонду Свободи "Перетворення у Регіоні" RITA, яку реалізує Фонд "Освіта для демократії". В Україні програма реалізується "Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій" за підтримки локальних партнерів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ