Ми у Facebook
08.09.2013, 10:15

У Рівному "Співанка" влаштує "фотосушку", здивує театром та попрощається до весни [Анонс]

Рівненський музично-пісенний проект "Співанка", організований Молодіжною платформою "Яскраво", знову кличе рівнян на "Лебединку". Цього разу "Співанка", остання цього року, порадує гостей не лише піснею, а й оригінальною фотоінсталяцією та театральним сюрпризом.
Цієї неділі, 8 вересня, рівненська "Співанка", яка ціле літо дарувала рівнянам гарний настрій за допомогою українських пісень, відбудеться востаннє.

В осінній соняний день організатори "Співанки" пропонують рівнянам згадати яскраві миттєвості літа.

- На початку вересня у молодших класах ми всі писали твір на тему "Як я провів своє літо", - говорить організатор проекту "Співанка" Олександр Хомич. - У нас буде майже те саме, тільки не у вигляді твору, а у фотографіях, які ми розвісимо на тоненьких мотузках, утворивши фотосушку. Тому беріть роздруковані фото, приносьте їх до нас і діліться своїми літніми спогадами. Фото має бути неодмінно з цьогорічного відпочинку, а з іншого боку має бути ім'я та прізвище власника.

Ось так виглядатиме "фотосушка"
Ось так виглядатиме "фотосушка"


Також на гостей "Співанки" чекає оригінальний перфоменс "Ілюзія між деревами" від рівненського театру "Сонях" спільно з молодіжною платформою "Яскраво", та цікава гостя, людина, яка грає джаз на бандурі, учасниця гурту "Пінта Морфіна" Марина Круть.

Марина Круть
Марина Круть


Розпочнеться "Співанка" о 17.00 на "Лебединці"





На правах реклами