Ми у Facebook
09.09.2013, 16:25

Дзідзьо та Скрябін повечеряють із своїми прихильниками у Рівному [Фото+Відео]

У Рівному 22 вересня на стадіоні "Мототрек" відбудеться мегаподія - вперше на одній сцені зійдуться два найпопулярніші українські колективи - "Дзідзьо" та "Скрябін".
Наразі, за ініціативи організаторів, стартував конкурс «Мегавідео», за умовами якого учасники повинні зняти відеозапрошення на концерт та набрати найбільшу кількість балів. Як приклад - відеозапрошення від Кузьми, де він закликав всіх прийти на Мегаподію та продемонстрував підготовку людей, які пішки йтимуть до Рівного. Переможець конкурсу отримає нагоду поспілкуватись з артистами за вечерею, два квитки на концерт у фан-зону та дві футболки. Володарі другого та третього місць будуть нагороджені призами.



Також у самому розпалі конкурс «Мегафото». Рівняни, в прямому сенсі цього слова, розпочали охоту на рожевий тролейбус, який курсує містом по маршруту №7 "Північний-Боярка". Перший етап фотоконкурсу вже завершено, а переможці отримали свої призи. Першість у цьому етапі виборов хлопчина, який забрався на самісінький верх мегатролейбуса та зафіксував цей момент, за що отримав квиток у фан-зону.



Детальніше про захід - читайте на OGO.ua.





Концерт "Скрябін" та "Дзідзьо" у Рівному анонсує тролейбус

Нагадаємо, квитки можна придбати у Рівному в мережі магазинів "Музон", в арт-кав’ярні «Сальвадор Далі» та у диско-барі «Стадіо Паб», а також у кожному районному центрі і у найбільших селах Рівненської області та місті Луцьк. Жителі інших міст мають можливість замовити квиток через kasa.in.ua. Вартість квитка складає 89 гривень, а місце у фан-зоні - 119 гривень.







На правах реклами