Ми у Facebook
10.09.2013, 06:48

Збірна України поставила рекорд на Євробаскеті [Фото+Відео]

Наші баскетболісти - у топ-12 команд Європи! Їхні прізвища вже виспівують волонтери, а фахівці називають Україну головною сенсацією чемпіонату.
Збірна України вперше у своїй історії пробилася до 12-ки кращих команд Європи! Українці розгромили збірну Великобританії - 87:68 і вийшли у другий груповий раунд чемпіонату Європи, повідомляють Вести.ua.

Команда Фрателло на одному диханні провела весь матч, постійно нарощуючи перевагу. Після першої половини наші «везли» суперникам 17 очок (48:31) і далі не дозволили суперникам наблизитися.

Збірна України розгромила Сан-Марино з рекордним рахунком [+Відео]

З одного з головних аутсайдерів турніру Україна буквально на очах перетворилася на головну сенсацію Євробаскету.

Вперше вийшли на майданчик на чемпіонатах Європи і набрали перші два очки Дмитро Глєбов та Артем Пустовий.

Найбільші перемоги Збірної України з футболу [+Відео]

«Я дуже радий, що ми показали всім, що в Україні є баскетбол і відмінні гравці», - сказав після гри американський українець Пух Джетер. - "Тепер нас чекають зустрічі з першою, другою і третьою командами групи В, де шанси на три путівки зберігали вчора ввечері чотири команди - Литва, Сербія, Латвія та Боснія.

А ось як українська збірна раділа після перемоги над Німеччиною - дивіться відео на Media.OGO.ua.

Найрезультативнішими гравцями у складі української збірної стали Ігор Зайцев (11 очок), Кирило Натяжко (11), Юджин Джетер (10) та Олександр Мішула (10).

Завдяки цій перемозі наша команда піднялася на перше місце у групі А, вперше в історії вийшовши у другий етап. Потіснити українців з першої сходинки може Франція. Для цього французам треба перемогти Бельгію, пише ТСН.ua.

Нагадаємо, що у вівторок відбудеться футбольний матч між збірними України та Англії. Сподіваємося, що і в футбол ми обіграємо британців.





На правах реклами