Ми у Facebook
11.09.2013, 23:00

Запитайте у головного банкіра Рівненщини!

Портал OGO.ua пропонує читачам взяти участь у інтернет-конференції з начальником Управління Національного банку України в Рівненській області Іваном Чухом. Упродовж двох тижнів ви зможете задати головному банкіру області цікаві питання, після чого ми опублікуємо фахові відповіді. Запитуйте!
Питання, що пов'язані з економікою, є невід'ємною складовою нашого з вами життя. Матеріали, що стосуються бухгалтерії, кредитування, обміну валют, фінансової перспективи цікавлять рівнян. Для того, щоб задовольнити інтерес читачів OGO.ua та в рамках реалізації програми підвищення фінансової грамотності населення, ми вирішили дати вам можливість запитати про все, що цікавить, безпосередньо у начальника Управління Національного банку України в Рівненській області Івана Чуха.

Питання приймаються з 3 до 16 вересня включно. Після цього ми передамо їх начальнику управління НБУ в Рівненській області для опрацювання та надання відповідей. З відповідями Івана Чуха ознайомимо вас одразу ж після їх отримання.



Нагадуємо, що у коментарях заборонена нецензурна лайка, безпосередні немотивовані особисті образи та погрози, непідтверджені звинувачення, заклики до насильницьких дій, повалення конституційного ладу в Україні і т.п.

Редакція порталу на власний розсуд вилучатиме коментарі, що містять подібні порушення, або редагуватиме їх, замінюючи частину тексту, що містить порушення правила.

Запитайте у головного банкіра Рівненщини!





На правах реклами